Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da.

Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi
  Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Conrad Otel`de sanatçı dernekleriyle toplantı yapacak. (14.00)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç , Başbakanlık Basın- Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından Türkiye 'deki üniversitelerin iletişim fakülteleri dekanlarının katılımlarıyla düzenlenen 'Yeni Medya Düzeni, Haklar ve Sorumluluklar 'konulu toplantının açılışına katılacak. Bursa Mikro Kredi kullanıcısına çekini verecek olan Bakan Arınç, Bursa Büyükşehir Belediye Mahkeme Hamamı Restorasyonun Açılışı 'nı gerçekleştirecek. (11.00-16.00)

İstanbul Üniversitesi`nin Beyazıt yerleşkesinde düzenlenecek yeni anayasa çalıştayına; TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu ve çok sayıda akademisyen katılacak. (09.30)

Başbakanlık Basın- Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü (BYEGM) tarafından düzenlenen 'Yeni Medya Düzeni, Haklar ve Sorumluluklar 'konulu toplantı başlıyor. Toplantıya Bursa Valisi Şahabettin Harput, YÖK Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, RTÜK Başkanı Prof. Dr. Davut Dursun, TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin ve BYEGM Genel Müdürü Murat Karakaya da katılacak. (11.00-17.00)

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum`a gelecek. (10.45)

Toplumsal Araştırmalar Kültür ve Sanat için Vakıf (TAKSAV) İzmir Temsilciliği, '12 Eylül Hesaplaşmaları 'konulu bir panel düzenlenecek. (15.00)

Bursa Üstün Zekalılar Eğitim programı başlıyor. (12.00)

Adana Valisi Hüseyin Avni Coş`un Başkanlığında Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Temsilcileri, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları, ve Eğitim Sektörü Temsilcilerinin katılımıyla 'Eğitim Sektör Toplantısı 'düzenlenecek. (14.00)

Bank Asya 1. Lig`de Adanaspor, İstanbul Güngörenspor`u konuk edecek. (19.00)

Spor Toto Süper Lig 'de; MP Antalyaspor-Trabzonspor ile Gaziantepspor, Galatasaray maçı oynanacak (16.00-19.00)