İzmir'de Bıçakla Yaralama

İzmir'in Alsancak semtinde genç bir kız, yolda yürürken sevgilisi T.S. (30) başka kadınlara bakınca ikili arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesiyle T.S., genç kızı bıçakladı. Ağır yaralanan kız hastaneye kaldırıldı.

  Olay, Cumhuriyet Bulvarı'nda meydana geldi. Bir müzikholde çalışan Emine D. (22) ile beraber yaşadığı sevgilisi T.S. iddialara göre bir mekanda beraber alkol aldıktan sonra evlerine gitmek için yola çıktı. İki sevgili yolda yürürken T.S.`nin başka kadınlara bakmasını ileri sürdüğü belirtilen Değirmenci, sevgilisi ile tartışmaya başladı.

Alkollü olduğu belirtilen iki sevgili arasında tartışma büyüdü. T.S., belinden çıkardığı bıçakla genç kızı bıçaklayıp çantasını da aldıktan sonra kaçtı. Sokak ortasındakanlar içerisinde yatan genç kadını görenler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı Değirmenci`yi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi`ne kaldırdı. Tedavi altına alınan genç kızın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Olaydan sonra kaçmaya çalışan T.S., asayiş ekipleri tarafından gözaltına alındı.  
Kaynak: İHA