Bayındır Ak Parti’de Divan Toplantısı

AK Parti Bayındır İlçe Teşkilatı’nın genişletilmiş divan toplantısı İl Başkanı Ömer Cihat Akay ve Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un da katılımıyla yapıldı.

Bayındır Ak Parti’de Divan Toplantısı
İlçe Başkanı Necdet Yılmaz 'ın ev sahipliğinde Öğretmenevi 'nde düzenlenen toplantıya, Bayındır Belediye Başkanı Mehmet Kertiş ile il ve ilçe teşkilatlarından çok sayıda yönetici ve partili de katıldı. Toplantıda partisinin iktidarında Bayındır 'a yapılan yatırımları anlatan İlçe Başkanı Yılmaz, “İlçemizde herkesi kucaklayarak var gücümüzle çalışıyoruz. Ev ödevlerimizi iyi çalışıyoruz” dedi.

Doğup büyüdüğü ilçeye hizmet etmek için Belediye Başkanı olduğunu kaydeden Kertiş de, “Belediyeciliğin duayeni olan Başbakanımızı örnek aldım. Verdiğim sözleri bir bir yerine getirdim, getiriyorum” diye konuştu.

AKAY 'DAN YENİ ÖDEVLER

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ise, Bayındır İlçe Teşkilatı 'na yeni görevler verdi, 2014 seçimlerinde 18-20 yaşında olacak gençlere AK Parti 'nin yaptığı hizmetlerin anlatılmasını istedi. Akay, “Çünkü o gençlerimiz AK Parti kurulduğunda 7-8 yaşlarındaydı. Anne ve babalarının hastane, banka, resmi kurum ve kuruluş kuyruklarında beklediklerini hatırlamaz” dedi.

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve İzmir Koordinatörü Abdullah Erdem Cantimur da, parti binasının kapılarının herkese açık olmasını istedi.
Kaynak: İHA