Salihli'de Trafik Kazası: 1 Ölü

İzmit Belediye Başkanı Dr.Nevzat Doğan, Pekdemir İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Sami Pekdemir’i Alemdar Caddesi, Sanat Sokağı girişindeki işyerinde ziyaret etti.

Salihli'de Trafik Kazası: 1 Ölü
İnşaat sektörünün kent yaşamına kattığı değerleri hatırlatan Başkan Doğan, Pekdemir İnşaat 'ın bu anlamda üzerine düşeni yaptığını söyleyerek, “ Yıllardır şehrimizde yaptığı birinci kalite işlerle, kent konforuna katkılar sunan Pekdemir İnşaat 'ı ziyaret etmekten mutluyum. İnşaat şirketleri elbette ki para kazanacak. Ticari yaşamın gerçeğidir bu, ama bunu yaparken kentin görsel yapısına katkı sağlamak gibi de bir zorunlulukları var. Ayrıca yaptıkları inşaatlarla, insanlara da kaliteyi sunma gibi bir sorumlulukları olduğunu düşünüyorum. Pekdemir İnşaat bu anlamda bugüne kadar üzerine düşeni yapmıştır. Başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.

Pekdemir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sami Pekdemir, Başkan Doğan 'ın ziyaretinden mutluluk duyduklarını söyleyerek, “ Bu sözleri bir yerel yöneticinin ağzından duymak bizleri mutlu ediyor. Elimizden geldiğince kentimiz insanını kaliteyle buluşturmak için bunu projelerimize yansıtmaya gayret ediyoruz” şeklinde konuştu. Pekdemir İnşaat, Kartepe Uzunçiftlik 'teki 384 konutluk “Villam” projesini tamamlamasının ardından, şimdi de Behçecik 'teki “Bahçeada” projesi ile 46 müstakil villayı bölgeye kazandıracak.
Kaynak: İHA