Denizli Güne Karla Uyandı

Kar yağışı, dün geceden itibaren Denizli'de etkili olmaya başladı.

Denizli Güne Karla Uyandı
Şehrin yüksek kesimlerinde kar yağışı 10 santimi aşarken, şehir merkezinde de yağış devam ediyor. Sabah işlerine ve okula gitmek için kalkan vatandaşlar kar yağışı ile karşılaşırken, belediye ekipleri ana caddelerde tuzlama çalışması başlattı.

Kar yağışı sebebiyle şehir beyaza bürünürken, şehirler arası yolların açık kalması için çalışmalar sürüyor. Özellikle Buldan ve çevresinde kar yağışının etkisini artırdığıbelirtilirken, bu ilçeye bağlı Süleymanlı, Kaşıkçı, Kovanoluk yollarında yaşanan aksaklıkların giderilmesi için İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğü kaydedildi.

Denizli Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, özellikle yüksek kesimlerde etkili olan kar yağışı sonucu Buldan İlçesi Süleymanlı, Kaşıkçı, Kovanoluk yolları ulaşımındaki aksaklıkları gidermek için İl Özel İdaresi ekiplerince yol açma çalışmalarını sürdürdüğü, ana arterlerdeki ulaşımla ilgili bir olumsuzluk yaşanmadığı, okullarda eğitim ve öğretime devam edildiği kaydedildi. Açıklamada, sürücü ve yayaların dikkatli olmaları istendi.
Kaynak: İHA