Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

Fransız Anayasa Konseyi'nin "Ermeni soykırımı"nı inkarın cezalandırılmasını öngören yasa teklifi hakkındaki kararının açıklanması bekleniyor.

TBMM'de MHP – AK Parti – BDP – CHP grup toplantıları yapılacak.

HAS Parti, Ankara'Da 'Milli İradeye Vurulan Hançer 28 Şubat ' konulu konferans düzenliyor. İnci Otel'de ki konferansa Recai Kutan, Bülent Orakoğlu, Hasan Celal Güzel ve Taha Akyol konuşmacı olarak katılacak. (18.30)

BBP İzmir İl Başkanlığı, BBP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan'ın da katılımı ile Buca Çevik Bir meydanında, 28 Şubatı protesto edecek ve Çevik Bir isminin meydandan kaldırılması için imza kampanyası ve suç duyurusunda bulunacak. (12.00)

Milli Eğitim Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı ve Türkiye Belediyeler Birliği arasında imzalanan protokolle hazırlanan “Okullar Hayat Bulsun” Projesinin Bursa 'daki Uygulamasıyla ilgili olarak, Vali Şahabettin Harput, İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursa Orman Bölge Müdürü Ahmet Köksal Coşkun 'un katılımıyla protokol töreni yapılacak. (14.30)

Eğitim İş İzmir Şubesi, 4+4+4 Kesintili Zorunlu Eğitim Yasa Tasarısını protesto etmek için Ak Parti İl Başkanlığına yürüyecek ve basın açıklaması yapacak. (16.30)

A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Slovakya ile oynayacakları hazırlık maçı hakkında kamp yaptıkları otelde basın toplantısı düzenleyecek. Milliler, akşam saatlerinde ise Bursa Atatürk Stadı'nda antrenman yapacak. (12.00-17.00)

Slovakya Milli Takımı, A Milli Takım ile 29 Şubat Çarşamba günü oynayacağı hazırlık maçı için Bursa'ya gelecek. Yenişehir Havaalanı'na inecek olan konuk takım, daha sonra kamp yapacağı Almira Otel'e geçecek. Slovakya Milli Takım Teknik Direktörü, akşam saatlerinde Atatürk Stadı'nda gerçekleştirilecek antrenman öncesi basın toplantısı yapacak. (14.00-18.00)

Spor Toto Süper Lig 'in 29. haftasında Gençlerbirliği 'ni konuk edecek olan Fenerbahçe bu maçın hazırlıklarına devam edecek. (12.00)

Spor Toto Süper Lig takımlarının haftanın maçlarıyla ilgili hazırlıkları takip edilecek.