Vali Çolak'tan Kazada Ölen Şahsın Ailesine Başsağlığı Ziyareti

Siirt Valisi Musa Çolak, kent merkezine 10 kilometre uzaklıktaki, yeni Eruh yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında vefat eden Ahmet Özkoyuncu'nun ailesini ve yakınlarını Ensar Cami'sindeki taziye evinde ziyaret ederek, aileye başsağlığı diledi.

Vali Çolak'tan Kazada Ölen Şahsın Ailesine Başsağlığı Ziyareti
Özkoyuncu ailesine başsağlığı dileğinde bulunan Vali Musa Çolak, 'Yeni Eruh yolu üzerinde meydana gelen elim trafik kazası sonucu, yaşamını yitiren Ahmet Özkonucu kardeşimize Allah'tan gani gani rahmet diler, acılı ailemize ve Siirtli hemşehrilerime başsağlığı diliyorum.

Hepimiz genç yaşta Ahmet kardeşimizin vefatı nedeniyle derin üzüntü içindeyiz. Acılı ailelerimizin acılarını yürekten paylaşıyorum, kendilerine sabr-ı cemil diliyorum. Tarihten gelen bin yıllık kardeşliğimizi, birliğimizi,beraberliğimizi simgeleyen taziye ziyaretleri kültürel değerlerimizin ayrılmaz bir parçasıdır. Devlet olarak, her zaman sizlerin yanındayız, üzüntüleriniz bizim üzüntümüz, sevinçleriniz de sevincimizdir. Bu vesile ile bir kez daha tüm sürücülerin, trafik kurallarına mutlaka riayet etmelerini, trafik kural ve işaretlerine uymayanlarında uyarılmaları gerektiğini yeniden hatırlatıyorum ' şeklinde konuştu.

Daha sonra merhum Ahmat Özkoyuncu ruhuna Kuran-ı Kerim tilaveti okudundu ve dua edildi.
Kaynak: İHA