Nazilli’de Vergi Haftası Kutlamaları

Vergi Dairesi Başkanlığınca geleneksel olarak kutlanan Vergi Haftası’nın 23.’sü, Nazilli İstasyon meydanında yağmur altında çelen koyma töreni ile başladı.

Nazilli’de Vergi Haftası Kutlamaları
Olumsuz hava şartlarına rağmen İstasyon Meydanında toplanan Nazilli Vergi Dairesi çalışanları ile Muhasebeciler ve Mali Müşavirler saygı duruşunda bulunduktan sonra İstiklal Marşını okudular.

Daha sonra Atatürk anıtına çelenk bırakan Nazilli Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun verginin önemine değinerek yaptığı basın açıklamasında, “Bu sene 23. vergi haftamızı kutluyoruz. Kutlamalarımız çerçevesinde bize her zaman destek olan meslek odalarımızı, gönüllü uyum gösteren bazı mükelleflerimizi ziyaret etmeyi planlıyoruz. Vergi bilincinin geliştirilmesi amacıyla bazı ilköğretim okullarında öğrencilerimizi, 80. yıl İsabeyli çocuk yuvası ve kız yetiştirme yurdundaki evlatlarımızı ziyaret etmek istiyoruz. Ayrıca ilçemiz ilköğretim okulları bünyesinde satranç turnuvası düzenliyoruz.

10 Mart 2012 Cumartesi günü de ödül törenini yapacağız. Bunun gibi faaliyetlerle toplumun en geniş kısmına ulaşmayı ve onlara verginin, devletimiz ve bizim için önemini anlatmayı amaçlıyoruz” dedi.Konuşmaların ardından mesailerine geri dönen vergi dairesi çalışanlarıyla tek tek tokalaşan Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun, çalışanların vergi haftasını kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.
Kaynak: İHA