Kayseri'de Ev Yangını

Kayseri'de, bir evde nedeni henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı çıkan yangında 4 kişi zehirlenirken, 2 kedi de telef oldu.

Kayseri'de Ev Yangını
Edinilen bilgilere göre, Melikgazi ilçesi Gökkent Mahallesi Baloğlu sitelerinde yaşanan olayda, 4 katlı bir binanın 1. katında yalnız yaşayan F.K.'nin evinde nedeni henüz belirlenemeyen sebepten ötürü yangın çıktı. Olayı gören vatandaşlar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine gelen 110 itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, sağlık ekipleri de hazır bekledi.

Yalnız yaşayan F.K. ve binanın 3. katında oturan aynı aileden S.B., D.B. ile H.B. dumandan etkilenerek Erciyes Üniversitesi Tıp FakültesiHastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Soğuk havalarda binaya sığınan 2 kedi de dumandan etkilenerek telef oldu. İtfaiye ekipleri yaklaşık 20 dakika süren çalışmasının ardından yangını söndürerek soğutma çalışmalarını yaptı.

Ayrıca binanın 2. katında oturan dairenin kapısını açan olmayınca her türlü olasılığa karşı balkonun kapısını kırarak içeri girdi. İçeride kimsenin olmaması herkesi rahatlattı. Olayı anlatan bina sakinlerinden F.İ., 'Dumanın kokusu geldi. Ben yeni yatmıştım. Benim gelin hemen beni uyandırdı. 6 aylık torunum da var. Duman gelince ben hemen bebeği battaniyeyle sardım kapının arkasına ört dedim. Dış kapıyı balkonları açtım. Dışarı çıkacaktım mümkün değil geri balkona kaçtım. Dumanı görünce hemen itfaiyeyi aradım. Dumandan kedi de boğuldu. Acayip duman oldu ' diye konuştu.

Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.
Kaynak: İHA