Dalaman’ın İlk Düğün Fuarı Yapıldı

Muğla’nın Dalaman ilçesinde ilk kez Düğün Fuarı düzenlendi.

Dalaman’ın İlk Düğün Fuarı Yapıldı
Ziyaretçilerin büyük ilgi gösterdiği fuarda çeşitli hediyeler dağıtıldı.Fuara Ortaca ve Dalaman 'dan 15 firma katılırken, ziyaretin ücretsiz olduğu fuara bölgeden çok sayıda vatandaş katılırken, fuara ayrıca İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, Dalaman Kaymakamı Yılmaz Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Çeribaşı ve İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Halil Keskin 'de katıldı.

Club Onat Garden 'ın ev sahipliği yaptığı fuara bölgede hizmet veren Favori Topçuoğlu Kuyumculuk, Kaylılar Ticaret, Özsite Dekorasyon ve Perde Sarayı, Kevser Züccaciye, Kuaför Sinem, Simge Berber, Dlm Bonus Rent A Car, Özen Giyim, İnci Organizasyon, Gülsün Moda Tasarım, Kural-5 Collection, ve Aytaşı Takı Mağazası da stand açarak ürünlerini sergilediler. Fuarda bir konuşma yapan İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer, “Clup Onat Garden bir turizm tesisi olarak bu bölgenin yüz akı. Gerçekten Ulusal ve Uluslar arası turizmde bu bölge Türkiye 'nin en önemli destinasyonlarından biri. Hem kültür, hem tarih, hem turizm, hem alışveriş, hem de yerel halkın turizmle ve alışverişle iç içe olması bakımından bu tür etkinlikler çok iyi oluyor. Fuarı düzenleyen herkese çok teşekkür ederim. Clup Onat Garden gibi tesislere Türkiye 'den ve Dünya 'dan insanlar geliyor, bu insanlar burada kaldıkça, buradan memnu ayrıldıkça Dalaman 'ı, Türkiye ve Dünyaya tanıtıyorlar. Buraya gelenler Dalaman 'dan alışveriş yapıyorlar. Dolayısı ile bu tesis herkesin sahip çıkması gereken bir tesis. Bu canlılığı ve etkinliği yaşatmak ve buradan tüm Dünyaya, Dalaman gibi dünya harikası bir yer var diye haykırmak duyurmak hepimizin görevi” dedi.

Fuarın sonunda birde çekiliş vardı. Çekilişte fuara katılan her firma katılımcılara çeşitli hediyeler verirken, hediyeler arasında tatil ve tek taş pırlanta yüzükte bulunuyor.Fuarı organize eden Clup Onat Garden Tesis Müdürü Aykut Karaca fuarla ilgili yaptığı açıklamada, “Bugün burada düğün hazırlıkları fuarımız var. Bu bildiğim kadarıyla Dalaman 'da ilk oluyor. Bizim amacımız yeni evlenecek çiftlere ya da bu tür düşüncesi olan kişilere elimizden geldiğince Dalaman çevresinde ne bulabileceklerini anlatmak ve bölge esnafının da müşterisi ile birebir iletişim kurmasını sağlamaktı. Sanrımı başarılı olduk. Bu ilktir, bundan sonrakilerde çok daha iyisi olacaktır” dedi.

Clup Onat Garden Organizasyon Müdürü Nazlı Ülker ise, “Bugün Dalaman 'da Düğün fuarıyla ilgili ilk adımı attık. Fuarımızda 15 firmamız var, Ortaca ve Dalaman 'dan gelinlik, damatlık, mobilya, beyaz eşya, düğünü nerde nasıl yapacağınız, organizasyon firması, çeyizci, her şey burada mevcut. Yeni evlenecek çiftler buraya gelip akıllarında ne gibi problemler var, bunları bizle paylaşıp fırsatları ve avantajları görüyorlar. Kafalarında bir düğün yapmakta ne kadar para harcanır, burada bir plan yapıp ayrılıyorlar” dedi.Fuara katılan firma sahipleri de fuardan memnun olduklarını söylediler.Favori Topçuoğlu Kuyumculuk sahibi Turgut Topçuoğlu, “Dalaman 'da ilk defa gerçekleşen düğün fuarı organizasyonuna Favori 'nin Türkiye 'deki 111.mağazası, Topçuoğlu Kuyumculuk olarak bizde katıldı. Halkımızın da ilgisini gördük. Güzel bir girişim oldu, inşallah devamı gelir. Bugün fuara katılan tüm ziyaretçilerimize altın takılarda %20, pırlantalarda %40 indirim çeki veriyoruz. Ayrıca bugüne özel yapılacak çekilişte tek taş yüzük armağan ediyoruz” dedi.

Kaylılar Ticaret Sahibi Ercan Kaylı ise, “Onat Garden tarafından düzenlenen fuar, Dalaman 'da hiç olmayan bir alışkanlıktı. İlkini gerçekleştirdik. Biz de bu fuara mobilya, halı, elektronik eşya ve motor olarak katıldık. Gayet memnunuz, ilk olmasına rağmen katılım çok iyiydi. Bunun devamında daha da iyi olacağına inanıyorum” dedi.
Kaynak: İHA