Çocuklar 'EN'lerini Seçiyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali kapsamında çocuğun gönlüne girmeyi başaran kişi ve yayınları ödüllendirmek için bir anket çalışması hazırladı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bir yandan çocuklar için farklı sürprizler hazırlarken diğer yandan 23 Nisan 'ın yaklaştığını müjdeleyen bir anket çalışması oluşturdu. Başta çocuklar olmak üzere ebeveynlerin de katılabileceği anketle çocuklar farklı kategorilerde en 'lerini seçecek. Ankete katılmak isteyen herkes Büyükşehir Belediyesi 'nin www. kocaeli.bel.tr internet adresine girerek, Çocuk Yüzlü Ödüller anket formuna ulaşabiliyor.

Ankette; “En İyi Çocuk Edebiyatı Ödülleri”, “En İyi Çocuk Dergisi”, “En İyi Çocuk Kitabı Yazarı”, “En İyi Çocuk Kitapları Çizeri”, “En Çocuk Dostu Akademisyen”, “En İyi Çocuk İnternet Sitesi”, “En İyi Çocuk Televizyon Programı”, “En Örnek Spor Adamı”, “En İyi Çocuk Sosyal Sorumluluk Projesi” kategorileri bulunuyor. Ankete katılacaklar Büyükşehir Belediyesi 'nin internet sitesinin üst kısmında yer alan Çocuk Yüzlü Ödüller linkini tıklayarak bu kategorilerde en beğendiklerini seçiyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 20 Şubat Pazartesi günü start verilen anket çalışması 20 Mart Salı gününe kadar devam edecek. Anket sonuçlarına göre en çok oyu alanlara 20 Nisan Cuma günü 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali gala programında ödülleri verilecek.
Kaynak: İHA