Sosyal Güvencesiz Bırakmayacağız

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ''Hiçbir insanımızı sosyal güvencesiz bırakmayacağız Sizlerin helal oylarına layık olmaya çalışıyoruz'' dedi.

Bakan Çelik, beraberindeki Rize Valisi Seyfullah Hacımüftüoğlu, AK Parti Rize Milletvekili Hasan Karal, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Jandarma Komutanı Albay Turhan Talu, İl Genel Meclis Başkanı Hakan Gültekin ve bazı partililerle İkizdere ilçesini ziyaret etti.

Kahvehanede vatandaşlarla sohbet eden Çelik, bölgede, Artvin'deki Türkiye'nin sayılı barajlarından olan Deriner Barajı'nı ve Hopa'da delinen dağları gördüğünü belirterek, ''Rize'de, İkizdere'de de Ovit Tüneli çok konuşuldu, çok yazıldı. Bütün işlemler tamam. İnşallah kısa sürede ihalenin sonucunu da alacağız. Yıllardır hayal olan Ovit Tüneli gerçek olacaktır'' dedi. Bakan Çelik, Avrupa'da yıllar önce verilen sosyal haklar bile geri alınırken kendilerinin her vatandaşa ulaşmanın peşinde olduklarını ifade ederek, ''Hiçbir insanımızı sosyal güvencesiz bırakmayacağız. Sizlerin helal oylarına layık olmaya çalışıyoruz. Herkese sosyal güvence dedik ve bunu gerçekleştirdik. Devletimiz kimseyi aç ve açıkta bırakmayacak. Başbakanımız gerçekten çok çalışıyor. Biz de ona ayak uydurmaya mecburuz'' diye konuştu.
Kaynak: AA