İlkadım'dan Birlik Beraberlik Gecesi

Özel Manisa İlkadım Global Eğitim Açıköğretim-KPSS Kursu yönetimi, öğretmenleri ve personeli birlik beraberlik gecesinde buluştu.

İlkadım'dan Birlik Beraberlik Gecesi
'Sizlerle İlkadımız ' sloganıyla Malta Parkı Piri Reis Restaurant'ta düzenlenen akşam yemeğine İl Milli Eğitim Müdürlüğü Eğitim Müffettişi Mehmet Hekim, Kurs Müdürü Ali Kesimli, Müdür Yardımcısı Eda Yoldaş, Ziraat Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Derman, Celal Bayar Üniversitesi (CBÜ) BESYO Öğrenci İşleri Şefi Recai Kurşun, Emekli Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Sefa Dağlı, kurs öğretmenleri ve personeli katıldı.

Yemek öncesinde bir konuşma yapan Kurs Müdürü Ali Kesimli, İlkadım Global Eğitim'in Manisa'da artık bir marka haline geldiğini ifade ederek, bu başarıda emeği geçen yöneticilere, öğretmenlere ve tüm personele teşekkür etti. Kesimli, 'Türkiye dereceleri ile devlet kadrolarında göreve başlayan, yıl kaybetmeden 4 yılda okullarını bitiren öğrencilerimiz alanında Manisa 'nın ilk ve en büyük kurumu olan Global Eğitim- Açıköğretim-KPSS kurslarının yıllara dayanan tecrübeli, özverili ve disiplinli eğitim sistemine güvenerek başarıya ulaşmışlardır. İlkadım Global Eğitimle yaşama ilk adım, mutluluğa ilk adım başarıya ilk adım diyorum. Ben bu tabloyla gurur duyuyorum. ' dedi. Kurs Müdür Yardımcısı Eda Yoldaş ise '10 yıldır İlkadım'ın bir numara olmasında emeği geçen tüm kadromuza ve emekçilerimize çok teşekkür ediyorum. Biz sizlerle İlkadımız katılımınız için sağolun ' dedi.
Kaynak: İHA