Chp'li Savcı Sayan Dünya Evine Girdi

CHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) eski üyesi Savcı Sayan, İzmir’li Gülşah Koyuncu ile hayatını birleştirdi.

Sayan 'ın nikahını Melih Gökçek kıyarken, nikah şahitliğini ise Deniz Baykal, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve CHP 'li İlhan Kesici yaptı.

Ankara Rixos Otel 'deki düğüne Deniz Baykal, Mustafa Destici, CHP 'li İlhan Kesici, Mehmet Sevigen, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve bazı siyasiler katıldı. Çiftin nikahını Melih Gökçek kıyarken, nikah şahitliğini de başta Deniz Baykal olmak üzere Mustafa Destici ve İlhan Kesici yaptı. Gökçek 'in çifte, “Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” yönündeki sorusuna gelin Koyuncu, “Evet” derken, damat Sayan, Baykal 'dan izin aldıktan sonra bağırarak, “Evet” dedi. Gökçek bu durumu esprili bir şekilde evet demek için genel başkanından izin isteyen ilk damat olarak yorumladı. Evlilik cüzdanını çifte vermesi için Baykal 'a uzatan Gökçek 'in çiften bir isteği oldu. Başbakan Erdoğan 'ın her evlenen çiften en az 3 çocuk istediğini hatırlatan Gökçek, Baykal 'ı kastederek genel başkanın ne diyeceğini bilmediğini ama en az 3 tane olmasını umduğunu yineledi. Daha sonra Baykal da Gökçek de çifte bir ömür boyu mutluluk diledi.

'TÜRKİYE BÖLÜNÜR DİYENLERE İNAT BİR TÜRK İLE BİR KÜRT DAHA EVLENİYOR '
Düğünde Sayan ile Koyuncu 'nun arkadaşlıkları dönemindeki fotoğraflar müzik eşliğinde dönerken, slaytın sonundaki şu mesaj: “Türkiye bölünür diyenlere inat, bir Kürt ile bir Türk daha evleniyor” salondakilerden büyük alkış aldı.