Vali Sodan, Kahta Myo'nun Yerleşkesini Gezdi

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici ve Kahta Kaymakamı Metin Esen Adıyaman Üniversitesi Kahta Meslek Yüksekokulu'nda incelemelerde bulundu.

Vali Sodan, Kahta Myo'nun Yerleşkesini Gezdi
Müdürlük makamında gerçekleşen ziyaret sırasında Kahta Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. Ahmet Zafer Tel, Kahta Meslek Yüksekokulu'nun mevcut öğrenci sayısı, idari ve akademik personel sayısı, yeni açılacak programların içerikleri, binanın fiziki şartları, mezun öğrencilerimizin istihdam durumları, yapımı TOKİ tarafından gerçekleştirilen ve yakın zamanda geçici kabulü yapılacak olan yeni hizmet binası ile ilgili bilgiler verdi.

Adıyaman Valisi Ramazan Sodan ise, Kahta Meslek Yüksekokulu'nun Kahtailçesinin mevcut eğitim ve sosyal yapısına katkı sunduğunu belirterek, 'Türkiye genelinde ve beraberinde Adıyaman'da da artan nitelikli genç nüfusun istihdam edilmesinde meslek yüksekokullarının büyük katkısı bulunmaktadır. Üniversitemizin vereceği nitelikli eğitim ile gençlerimiz talep edilen alanlarda ara eleman ihtiyacını giderecektir ' dedi. Daha sonra Vali Ramazan Sodan ve beraberindeki heyet, Kahta Meslek Yüksekokulu'nun yeni yerleşke alanında incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA