İznik İşadamları Akademisi Başlıyor

Bursa’nın İznik ilçesi Ticaret ve Sanayi Odası(İTSO) tarafından İşadamları Akademisi adlı proje hayata geçirildi.

İTSO Başkanı Mahmut Dede, BEBKA ortaklığında yapılan projenin iş sahası gelişiminde büyük rol oynayacağını söyledi. Dede, 'Üyelerimizle yaptığımız görüşmeler neticesinde, işletme sahiplerinin bilinçlenmelerini sağlamak, işletmelerin daha profesyonel olarak yönetilmeleri ve katma değer sağlayacak alanlarda hizmet sunabilmeleri için bazı konularda işletme sahiplerinin ve çalışanlarının yetkinliklerini arttırmak amacıyla bu eğitime ihtiyaç duyuldu. ' dedi.

Bir dizi kurumsal eğitimleri gerçekleştirebilmek için BEBKA 'nın teknik desteği ile hazırlamış olduğumuz 'İznik İşadamları Akademisi ' olumlu sonuçlarını beklediklerini dile getiren Dede, 'Beklentimiz, üyelerimizi bilinçlendirmek, ürün ve hizmet kalitesinde sürekli iyileşme sağlamak, bölgemizdeki firmaları kurumlaşmaya yönlendirmek ve işletmelerin güçlü yönlerini kullanarak fırsatları değerlendirmelerini sağlamaktır. ' diye konuştu.

24 Şubat Cuma günü start alan eğitim 18 Mart 2012 tarihinde sona erecek. Proje kapsamında 6 farklı konuda 54 saat eğitim verilecek. Eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilecek.

Akademide İTSO üyelerine aşağıdaki eğitimler verilecek.

- Pazarlama Yönetim ve Satış Teknikleri Eğitimi
- Müşteri memnuniyeti ve Müşteri ile Etkili İletişim Teknikleri
- Kalite Bilinci ve Yönetim Eğitimi
- Personel Yönetimi Eğitimi
- İyi Yatırım Uygulamaları Eğitimi
- Finansman Yönetimi