Kadınlar Tek Çatı Altında Toplandı

Mudanya Güzelyalılı kadınlar ay içerisinde Nilgün Baysan Başkanlığında kurdukları "Güzelyalı Kadınları Yardımlaşma Derneği" çatısı altında toplanarak Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk'ü ziyaret ettiler.

Kadınlar Tek Çatı Altında Toplandı
Nilgün Baysan başkanlığında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Aktürk'ü ziyaret eden Güzelyalı Kadınları Yardımlaşma Derneği üyeleri başkana bir sepet dolusu el emeği ürünlerini hediye ettiler. Başkan Baysan, Güzelyalılı kadınlar olarak kendi ayakları üzerinde durmak istediklerini belirtti.

Baysan, 'Bir araya gelerek el işi, gıda ürünleri üreterek bunları Mudanya Belediyesinin kendilerine Kent Meydanında gösterecekleri bir stantta satarak çevreye ve ailelerimize destek olmayı amaçlıyoruz. Üye sayımızaltmışa ulaşmasına rağmen bir dernek lokalimiz yok ' dedi. Mudanya Belediye Başkanı Hasan Aktürk, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kısa zamanda bu kadar üye toplamalarının büyük başarı olduğunu ifade etti.

Aktürk, 'ziyaretiniz beni memnun etti, getirdiğiniz el emeği hediyelerinize teşekkür ederim. Bir araya gelerek güçlerinizi birleştirip üretken olmanız ve ailenize katkıda bulunma çabalarınızı takdirle karşılıyorum. Belediye olarak sizlere elimizden gelen her türlü yardımı yapmaya gayret göstereceğiz. Sizlere ürettiklerinizi satabilmeniz içinbitirilme aşamasına gelen kent meydanından bir stant vermeye çalışcağız, derneğinizin barınması için bir yer ise Meclis üyemiz Arif beyle birlikte araştırmalarda bulunup sizleri bir çatı altına toplayacağız ' dedi. Aktürk'ü ziyaret eden Başkana bir sepet dolusu el emeği ürünlerini hediye ettiler. Mudanya AK Parti Meclis Üyesi Avukat Arif Bayrak ise kendilerine kalıcı bir yer bulununcaya kadar Güzelyalı kadınları Yardımlaşma Derneği üyelerine yardımcı olma sözü verdi.
Kaynak: İHA