'Çocuklar Üşümesin Kampanyası'nda Mutlu Son

İstanbul 55 Samsunlular Derneği'nin başlattığı "Çocuklar Üşümesin Kampanyası" kapsamında toplanan malzemeler Samsun'un ilçelerinde dağıtılmaya başlandı.

'Çocuklar Üşümesin Kampanyası'nda Mutlu Son
İstanbul Bahçelievler ilçesinde bulunan İstanbul 55 Samsunlular Derneği iki ay boyunca Türkiye genelinde yürüttüğü kampanya ile Samsun'un ilçelerinde bulunan köy okullarına ulaştırılmak üzere giyecek ve kırtasiye malzemeleri topladı. Kampanyaya İstanbul başta olmak üzere Samsun ve Türkiye'nin dört bir yanından destek yağdı. İş adamları tarafından da desteklenen Çocuklar Üşümesin Kampanyası sonucunda toplanan malzemeler dernek başkanı Aydın Arslan ve dernek gönüllüleri tarafından Samsun da belirlenen köy okullarında dağıtılmaya başlandı.

Kampanyanın Ayvacık ilçesi ayağında yapılan köy okulu ziyaretinde dernek başkan Aydın Arslan ve ekibine AK Parti İlçe Başkanı Kemalettin Gökçe ile Ayvacık Turizm Kültür Doğa Koruma ve Geliştirme Derneği Başkanı Ercan Albayrak da eşlik etti. Ayvacık ilçesinde yetkililerce belirlenen Karaağaç İlköğretim Okulu ziyaret edilerek dernek gönüllüleri tarafından bu okulda eğitim gören öğrencilere toplanan yardım paketleri dağıtıldı.

Karaağaç İlköğretim Okulu'nda halk tarafından da ilgi ile karşılanan ve öğrencilere bir araya gelen dernek başkanı Aydın Arslan yürüttükleri kampanya kapsamında, imkanları kısıtlı olan öğrencilerin bulunduğu köy okullarına yardım etmek amacıyla yola çıktıkları Çocuklar Üşümesin Kampanyası'nda ülke genelinde büyük destek aldıklarını belirterek, 'Ülkemizin gelişmesi adına eğitim çok önemli, kendi memleketimizde eğitime destek olmak bizi ayrıca gururlandırıyor. Ayvacık'ta tanık olduğumuz bu güzel manzaralar da emeğimizin en büyük ödülü oldu ' dedi.
Kaynak: İHA