Cihan Haber Ajansı Ön Gündemi

28 Şubat ile ilgili daha önce suç duyurusunda bulunan HAS Parti şimdi de suç duyurusuna ilişkin derlediği delilleri dosyalar halinde savcılığa teslim edecek.

HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı Avukat Şeref Malkoç, teslimin ardından adliye önünde açıklama yapacak. (11.00)

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 'Mesleki Eğitim Çalıştayı' ile 'Vali, Kaymakamlar, Belediye Başkanları ve Milli Eğitim Müdürleri' toplantılarına katılacak (09.30-15.00)

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Antalya'nın Manavgat ilçesinde 'Türkiye Kadın Girişimci Dernekleri Buluşması'na katılacak. (19.30)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Bursa 'da Uludağ Elektrik Bölge Dağıtım Toplantısı 'na katılacak. ETKB Ve BTSO Eğitim Vakfı, BTSO Organize Sanayi Bölgesi, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi, BTSO arasında işbirliği protokolü imza törenine iştirak eden olan Bakan Yıldaz daha sonra İl Koordinasyon Toplantısı 'na katılacak. Valilik, Belediye Başkanlığı ve Ak Parti İl Başkanlığı 'nı ziyaret edecek. (09.00-18.00)

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Tunus'da düzenlenen Suriye 'nin Dostları konferansına katılacak.

Sabancı Holding, basın toplantısı ile 2011 faaliyetlerini değerlendirerek, 2012 'ye yönelik hedef ve projelerini açıklayacak. (09.30)

Bursa Girişimci İşadamları Derneği (BUGİAD) 'nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştireceği 'Yılın En 'leri Ödül Töreni ' programı gerçekleştirilecek. Gecede; Yılın İşadamı, Yılın İşkadını, Yılın Kobisi, yılın Girişimcisi, Bursa 'nın Tanıtımına Katkı Ödülü, Tarihe ve Kültüre Hizmet Ödülü, Eğitime Katkı Ödülü, Vefa Ödülü ve Özel Ödül kategorilerinde seçilen kişi ve kurumlara ödül verilecek. (20.00)

Mamak Belediyesi 'nin düzenlediği İstiklal Marşı 'nı en güzel okuma yarışmasında öğrenciler İstiklal Marşını en güzel şekilde okumak için yarışacak. (13.00)

'Temel Trafik ve Kaza İnceleme Eğitimi Kursu ' verilen 15 ilden 67 personele İzmir'de sertifika töreni düzenlenecek. (11.00)

Sakız Belediye Başkanı Polidoros Lambrinoudis başkanlığındaki Sakız Turizm Heyeti, İzmir Ticaret Odası'nı ziyaret ederek, Sakız Adası'nda Paskalya kutlamaları kapsamında düzenlenen geleneksel Roket Savaşı Şenliği'nin tanıtınımı yapacak. (12.00)

İzmir Rüştü Ünsal Polis Meslek Yüksek Okulu'nda, sigarayı bırakmaya yönelik gerçekleştirilecek kampanyaya Yeşilay Genel Başkanı Muharrem Balcı'da katılacak. (14.00)

Spor Toto Süper Lig 'de 28. haftanın açılık maçında Orduspor ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. (20.00)

Futbolda şeffaflık konferansı, 'Sporda yolsuzluk ' ve 'Türkiye 'de futbolun şeffaflık açısından durumu ' oturumlarıyla İstanbul 'da yapılacak. (13.30)

TFF eski Başkanı Haluk Ulusoy 'un babası Saffet Ulusoy 'un cenazesi Levent 'ten kaldırılacak. (15.00)

Futbolda şike davasında Aziz Yıldırım 'ın tahliyesi görüşülecek.