Yeni Bentley Continental Gtc, Lüks Otomotiv Tutkunlarının Karşısına Çıktı

Süper otomobil performansını ve dinamizmini, olağanüstü gündelik kullanım özelliği ve açık hava keyfi ile mükemmel bir şekilde birleştiren Bentley Continental GTC, 22 Şubat Çarşamba günü İstinye Park Emporio Armani Ristorante’de özel bir davet ile ilk kez görücüye çıkartarak muhteşem bir geceye imza attı.

Yeni Bentley Continental Gtc, Lüks Otomotiv Tutkunlarının Karşısına Çıktı
Bu unutulmaz gecede iş, sanat ve cemiyet dünyasının önde gelen lüks otomotiv meraklıları yeni Bentley Continental GTC 'yi daha yakından görme şansı yakalayarak, otomobil hakkında daha kapsamlı bilgiler edindiler.

Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar, Doğuş Otomotiv CEO 'su Emir Ali Bilaloğlu ve Bentley Genel Müdürü Gino Bottaro ev sahipliğinde gerçekleşen davette tanıtılan Continental GTC, katılımcıların hem gözlerine hem de ruhlarına hitap etti. Davete Ali Ağaoğlu, Feryal & Kemal Gülman, Begüm & Adnan Şen, Derya Büyükuncu gibi ünlü simalar katıldı.

Ünlü Dj Can Hatipoğlu 'nun gece boyunca sergilediği performans ile konuklar keyifli anlar yaşarken, Bentley 'in yeni gözdesi davetliler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.