Prof. Dr Ahmet Maranki Aydın’a Geliyor

Dünyaca ünlü bilim insanı Prof.Dr Ahmet Maranki 25 Şubat Cumartesi günü Aydın’ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Beldesinde seminer verecek.

Prof. Dr Ahmet Maranki Aydın’a Geliyor
İsabeyliKatıldığı televizyon kanallarında reyting rekorları kıran, kitapları milyonlarca satan, konferanslarında çok büyük kalabalıklara hitap eden dünyaca ünlü bilim adamı Ahmet Maranki, eşi Elmas Maranki ile birlikte Aydın'ın Nazilli ilçesine bağlı İsabeyli Beldesinde konferans verecek. Konferansta yüzlerce takipçisiyle bir araya gelmesi beklenen Maranki, vatandaşların sorularını yanıtlayacak.

Konu hakkında bir açıklama yapan İsabeyli Belediye Başkanı Bekir Kuvvet Erim, ' 'Dünyaca ünlü hocamızı İsabeyli 'de ağırlayacak olmanın heyecanını yaşıyoruz. Aydın ili herkesin de bildiği gibi organik tarımı ile Türkiye 'de marka olma yolunda hızla ilerliyor. Bunun yanında Nazilli 'nin uzun yaşam alanında dünyaca biliniyor olması, bu kente olan ilgiyi arttırdı. Biz de İsabeyli Belediyesi olarak vatandaşlarımızdan gelen istek doğrultusunda çok değerli hocamızla bağlantıya geçip kendisini İsabeyli 'ye davet ettik. Sayın Ahmet Maranki hocamızı sadece Türkiye değil dünya tanıyor. Cumartesi günü yapılacak ve üç saat sürecek seminere katılacak olanlar, merak ettikleri konularda sorular sorup yanıt bulabilecekler. Girişlerin ücretsiz olduğu seminere başta Aydın olmak üzere bütün ilçelerden katılım bekliyoruz ' 'dedi.
Kaynak: İHA