Kırşehir Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, araç parkı konusunda ciddi bir modernleşme gerçekleştirdiğini söyleyerek, alınan araçları tanıttı.

Kırşehir Belediyesi Araç Parkını Güçlendirdi
Kırşehir Belediyesi, araç parkını genişletmeye devam ederken, Kırşehir'in her anlamda kalkınması için büyük çaba sarf ettiklerini kaydeden Başkan Bahçeci 'Araç parkında ciddi gelişmeler kaydettik. Kırşehir, hizmet ve belediyecilik alanında kurulduğu günden beri en verimli dönemini yaşıyor. ' dedi.

Bahçeci 'Amacımız modern bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerleyen şehri, bu hedefe yakışır bir şekilde hazırlamaktır. Kırşehir'de vatandaşlara en iyi hizmeti sunabilmek için durmadan çalışıyoruz. Her geçen gün büyüyen ve gelişen şehri daha etkin, verimli ve seri hizmet sunabilmek amacı ile belediye alt yapı çalışmalarında kullanmak üzere 6 adet Hidromek 102 B Kazıcı Yükleyici Kepçe, 1 adet Hidromek 62SS Mini Kazıcı Yükleyici, 1 adet HMK 220LC-3 Paletli Ekskavatör. 1 adet Hidromek 200 W2 Ekskavatör, 1 adet MF 265 Traktör ve Römork, 1 adet Fiat 640 Traktör. 1 adet Komatsu 3 Tonluk Forklift FD30HT-17 Yükleyici, Trafik Zabıta ve ekmek dağıtım aracı olarak kullanılmak üzere 3 adet Ford Transit. Su işleri ve cenaze aracı olarak kullanılmak üzere 3 adet Ford Transit Çift Kabin 350 M, Zabıta işlerinde kullanılmak üzere 2 adet Ford Connect 75 PS. 1 adet 19+1 Wolksvagen Crafter Volt Minibüs, 2 adet Ford Transit 300S Van Kapalı Yük Aracı, 5 adet Renault Symbol Binek Araç. 1 adet Renault Fluence Binek Araç, 1 adet Ford Cargo Arazöz, 3 adet BMC PRO 827 Kamyon, 1 adet BMC PRO 1144 Çekici, 1 adet Yarım Boru Tipi Semi Treyler ve 1 adet LOWBED Dorse olmak üzere toplamda 36 aracı, araç parkımıza kazandırdık. ' şeklinde konuştu.

Şu anda Kırşehir Belediyesi'nin iş makineleri konusunda oldukça güçlendiğini belirten Başkan Bahçeci 'Belediyeye kazandırılan yeni araçlarla hizmet noktasında çok verimli bir seviyeye geldik. Yapılan bütün çalışmalar ve alınan bütün araçlar Kırşehir halkının daha iyi şartlarda ve daha hızlı hizmet alabilmesi içindir. Yeni araçların şehre hayırlı olmasını diliyorum. ' ifadelerini kullandı.
Kaynak: İHA