Karaağaç’ta Şeref Çetin Rüzgarı Esti

Balıkesir’in Gömeç ilçesine bağlı Karaağaç beldesinde düzenlenen 3.Karaağaç Halk Oyunları Zeytin ve Deve Güreşleri Festivaline katılan Şeref Çetin Tiyatrosu şenliğe damgasını vurdu.

Karaağaç’ta Şeref Çetin Rüzgarı Esti
Festival kapsamında, Şeref Çetin Tiyatrosu oyuncuları tarafından sergilenen otobüste tiyatro belde halkı tarafından büyük ilgi görürken, Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen; Zeytin ve Zeytin Üreticiliği panelinin ardından sahne alan oyuncular gösterdikleri müthiş performansla izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı. Festivalde kendi yazdığı oyunları içeren ilk kitabı, 'Toplu Oyunlar-1 ' adlı eseri için imza günü de düzenleyen Şeref Çetin, Karaağaç Belediye Başkanı Arif Efetekin 'e de bir kitabını imzalayarak armağan etti.

Tiyatroyu halka indiren, evlerde, otobüslerde tiyatro oyunu gerçekleştirmesinin yanı sıra Beykent Üniversitesi gibi bir çok üniversitede master araştırmasına konu olmasıyla tanınan Şeref Çetin Tiyatrosu 'nun festivaldeki genel koordinatörlüğünü Edremit Körfezi 'nin tanınmış fotoğraf sanatçısı Haşmet Demirbil 'in üstlendiği öğrenildi.

Karaağaç Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Karaağaç Halk Oyunları Zeytin ve Deve Güreşleri Festivalinde yer almaktan tiyatro topluluğunun oyuncuları; Sevgi Yami, Zeren Eğinli, Şebnem Ergelen, Nalan Durmaz ve yönetmen Şeref Çetin 'in büyük mutluluk duduklarını ifade etmesi ise dikkatlerden kaçmadı.
Kaynak: İHA