Has Parti'den Saadet Partili Başkan Güler'e Plaket

HAS Parti Tavşanlı İlçe Teşkilatı Başkanı Fehmi Koç, Saadet Partili Tavşanlı Belediye başkanı Mustafa Güler’i makamında ziyaret ederek geçtiğimiz günlerde yılın belediye başkanı unvanı aldığı için parti adına plaket takdim etti.

Has Parti'den Saadet Partili Başkan Güler'e Plaket
Yeni anayasa için partililer tarafından hazırlanan taslağı da Başkan Güler 'e veren Fehmi Koç,“yılın belediye başkanı seçilmesinden dolayı başkanımıza plaket vermek için ziyaretine geldik. Başkanımıza Tavşanlı 'da kentleşmeyi sağladığı için teşekkür ediyorum. Tavşanlı 'nın daha iyi yerlere gelmesini umut ediyorum” dedi.

Koç,“mevcut anayasa bizler için bir beden küçüktür. Bu konuda tüm sivil toplum kuruluşları duyarlı olmalı. Bu konuda da hazırlamış olduğumuz taslağı da daha önce mecliste grubu bulunan bütün partilere, meclis başkanlığına teslim etmiştik. Sayın belediye başkanımıza da bu taslağı sunduk. Sivil toplum kuruluşlarına da bu taslağı sunup görüşlerini alacağız” ifadelerini kulandı.Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Mustafa Güler de, “HAS Parti İlçe Teşkilatı 'nın gösterdiği bu nazik davranıştan dolayı teşekkür ediyorum. Almış olduğumuz ödülü Tavşanlımızın hak ettiğini, bireysel olarak değil de ilçemiz ve hemşerilerimiz adına aldığımızı bir kez daha dile getirmek istiyorum. Anayasa taslak metnini de en kısa zamanda değerlendireceğiz. Ülkenin yeni anayasaya olan ihtiyaç konusunda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak: İHA