Bodrum Kış Ortasında Yazı Yaşadı

Türkiye’nin birçok şehri kara kış ile boğuşurken, Bodrum ilçesinde yazdan kalma bir gün yaşandı.

Bodrum Kış Ortasında Yazı Yaşadı
Doğu Anadolu ve İç Anadolu da soğuk kış ayları devam ederken Turizm cenneti olarak tabir edilen Bodrum ise Yazdan kalma günler yaşıyor. Hava sıcaklığının 24 dereceyi bulması ile Kumbahçe, Gümbet, Bitez ve hemen hemen Bütün sahillere doluşan az sayıda yerli yabancı turist ve Bodrumlular sahi kenarlarındaki cay bahçelerini doldurdu Balık tutanlar, sahilde gezenler, kumsalda oyun oynayan çocuklar ve kitap okuyan vatandaşlar ise renk görüntülere sahne oldu.

Sıcak havanın keyfini çıkaran bir vatandaş Türkiye kış yaşarken böyle güzel bir havanın tadını çıkarmanın çok hoş olduğunu belirtti.

Sahil kenarında dolaşan Mehmet Dellat simli vatandaş ise havanın çok sıcak olduğunu belirterek “havalar çok güzel Bodrum için artık bahar geldi sayılır. Bundan sonra inşallah daha da sıcak olur havalar. Diğer bölgelerimiz soğuk kar içinde ama Bodrum yaz günü gibi çok güzel bir hava”dedi.

Turizm de çalışan Soner Özbek ise kış ayının en sıcak gününü yaşandığını belirterek bugün yazdan kalma bir gün yaşıyoruz. Yerli yabancı müşterilerimiz gelmeye başladı. 24 derece ye çıktı hava sıcaklığı. Yarın ve yarından sonrada umarız havalar güzel olur müşterilerimiz daha çok çoğalır. Doğuda ise hava sıcaklığının -10, -15 derecelerdeyken burada resmen yaz havası yaşıyoruz. Hatta sabah saatlerinde müşterilerimiz denize girdi”dedi

Bu arada Bahar isimli bir köpek ise sıcak havadan bunalıp denizin keyfini çıkardı. Sahibi ile geldiği kumbahçe plajında sıcak havaya daha fazla dayanamayan Bahar isimli köpek denize girdi.
Kaynak: İHA