Başkandan Halkına Referandum Teşekkürü

Tirebolu Belediye Başkanı Burhan Takır, "Giresun'un Tirebolu ilçesine bağlı Düzköy köyü Espiye'ye bağlansın mı?" referandumu sonucunda 62 evet oyuna karşılık 163 hayır oyuyla Tirebolu'dan yana oy kullanan Düzköy halkına teşekkür etti.

Başkandan Halkına Referandum Teşekkürü
Tirebolu ilçesi mücavir alanı içinde bulunan Düzköy halkına ilçelerine bağlılıklarından dolayı teşekkür mesajı yayınlalayan Başkan Takır, 'Düzköy için verdiğimiz sözleri tek tek yerine getireceğimizi herkes görecektir. Bu hizmetlerimiz sadece Düzköy'le de sınırlı kalmayacak, Yılgın ile Doğancı köyümüzü de Tirebolu'nun merkez mahallesi yaparak şehir statüsüne yükselteceğiz. Geleceğin yeni Tirebolu'su bu köylerimiz olacak. Bizler bu zamana kadar taahhüt ettiğimiz tüm vaatlerimizi yerine getirdik,getirmeye de devam edeceğiz ' dedi.

Bu referandum sürecinde yanımızda bulunarak bize destek olan AK Parti Tirebolu İlçe Başkanı Ömer Hıdır'a, Tirebolu MHP İlçe Başkanı Durmuş Aydın'a, Tirebolu DSP İlçe Başkanı Hüseyin Olgun'a İl genel Meclis üyelerimiz Murat Arslan, Halil Demiral, Bahri Dönmez'e ve belediye meclis üyelerimize teşekkürlerimi sunuyorum ' diye konuştu Espiye halkını sevdiklerini aktaran Başkan Takır, 'Bizler bir çanağın iki kaşığıyız. Espiye 1957 yılında bizden ayrılarak ilçe oldu. Espiye'yi bizden ayrı görme şansımız olamaz çünkü biz bir bütünüz. Onlar bizim yan komşumuzdur ve insana önce komşu lazımdır. Buradan onları saygıyla selamlıyorum ' şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA