TÜGİK'in Genel Kurulu

Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu'nun (TÜGİK) 4.Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı geçtiğimiz günlerde Antalya'da yapıldı.

TÜGİK'in Genel Kurulu
TÜGİK'in yeni yönetim kurulunda Balıkesirli genç işadamı Sırrı Yırcalı da yer aldı.Türkiye'deki genç işadamları dernekleri ile federasyonlarının çatı kuruluşu olan TÜGİK'in 4. Olağanüstü Genel Kurulu Antalya Rixos Lares Park Otel'de yapıldı. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in eşiyle birlikte katıldığı genel kurul toplantısında genel başkan Erkan Güral güven tazeledi. Balıkesir'de geçtiğimiz günlerde Balıkesir Genç Girişimciler İcra Komitesi başkanlığına seçilen Sırrı Yırcalı, bundan bir hafta sonra Antalya'da düzenlenen TÜGİK'in olağanüstü genel kurulunda Konfederasyon'un yeni yönetim kuruluna seçildi. Yırcalı'nın TÜGİK yönetim kurulu üyeliğine seçilmesi Balıkesir'deki iş dünyasında memnuniyetle karşılandı.

Yırcalı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği, Balıkesir Sanayi Odası Başkan Vekilliği, Genç Girişimciler Kurulu - Balıkesir Genç Girişimciler İcra Komitesi Başkanlığı görevlerini de yürüten Sırrı Yırcalı'nın, TÜGİK'in yeni yönetiminde yer almasıyla birlikte bundan böyle Balıkesir, İstanbul ve Ankara arasındaki iş yoğunluğunun daha da artacağı ifade edildi.TÜGİK 395 farklı sektörü temsil eden 9 bin üyeye sahip. TÜGİK'in mevcut Genel Başkanı Erkan Güral, tek aday olarak yer aldığı genel kurul seçimlerinden sonra genel kurula teşekkür etti. Başkan Güral, 'Ekonomi 6 - 6,5 aralığında büyüyünce sakın şaşırmayın. Türkiye, ekonomik anlamda ulaşılması güç bir noktaya emin adımlarla gelmiştir ve daha da ileri gidecektir. Genç işadamları olarak kriz söylemleri, itibar ettiğimiz değerler değildir ' şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA