Sırrı Süreyya'dan 'Selahattin Çakaler'e övgü

Meclisin renkli yüzü BDP'li vekil Sırrı Süreyya Önder, Yalan Dünya dizisinde Adıyamanlı Selahattin Çakaler karakterini oynayan Olgun Şimşek'in kendisini taklit ettiğini söyledi.

Sırrı Süreyya'dan 'Selahattin Çakaler'e övgü
Habertürk ekranlarında yayınlanan Akşam Raporu'na konuk olan Sırrı Süreyya Önder, Ece Üner'in sorularını yanıtladı. Dilber Ay'la yaşadığı tatsız anının bir anda gündeme oturmasının ardından ilk kez canlı yayına çıkan Sırrı Süreyya Önder, Dilber Ay'ın sazını kırma olayını bu sefer kendi ağzından anlattı.

Olgun Şimşek'in Taraf gazetesinden Sümeyra Tanselle olan röportajının ardından Yalan Dünya'daki Selahattin Çakal karakterinin Sırrı Süreyya Önder'den esinlendiği ortaya çıkmıştı.

Bu konuya da açıklık getiren Sırrı Süreyya Önder, Olgun Şimşek'in arkadaşı olduğunu ' 'Herkes ihbar ederdi zaten, 'Olgun sen yokken senin taklidini yapıyor' 'dedi.

ARADIM TAKDİR ETTİM

Olgun Şimşek'in kendisini taklit ettiğini ifade eden Sırrı Süreyya 'Olgun benim kardeşim arkadaşım dostum. Bunun geyiği aramızda daha öncede yapılırdı. Herkes ihbar ederdi zaten, 'Olgun sen yokken senin taklidini yapıyor' derlerdi. Dizi başladığında ben de merak ediyordum. Ben mutfaktayken başladı ve salondan kendi sesimi duydum. Baktım ki Olgun konuşuyor. O kadar başarılı..Aradım tebrik ettim. Millet diyor ki 'en çakal karaktere senin taklidini yapıyor'. Bir karakteri bu yanını tartışmayacak kadar olgun olmalıyız. Zaten Olgun'un oyunculuğuna hayrandım, bir kat daha hayran oldum 'dedi.

BEYAZ GAZETE