MATSO’dan Üyelerine KOSGEB Bilgilendirmesi

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Şükrü Vural, KOSGEB desteklerinden Manavgat’ta bulunan KOBİ’lerin daha etkin ve hızlı yararlanabilmeleri amacıyla yaptıkları bilgilendirme toplantılarının yanı sıra oda bünyesinde sinerji odağı kurduklarını söyledi.

MATSO’dan Üyelerine KOSGEB Bilgilendirmesi
MATSO üyelerine KOSGEB bilgilendirme toplantısı düzenlendi. MATSO Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya KOSGEB Antalya Hizmet Merkez Müdürü Kazım Akgün ve MATSO başkanı Şükrü Vural katıldı. Akgün, üyelere KOBİ Proje Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, İşbirliği-Güçbirliği Destek Programı, AR-GE, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı, Genel Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı, Gelişen İşletmeler Piyasası KOBİ Destek Programı ve Kredi Faiz Desteği ile ilgili bilgi verdi.

Manavgat 'taki KOSGEB 'e bağlı sinerji odağının başarılı çalışmalar yaptığını dile getiren Akgün, “Bu başarıda MATSO 'nun da payı var. Ortaklaşa çalışıyoruz. MATSO 'ya teşekkür ediyoruz “ diye konuştu. Akgün ayrıca girişimcilik konusunda Manavgat 'ın güçlü bir potansiyelinin bulunduğunu, bunu MATSO ile düzenledikleri girişimcilik eğitimlerinde gördüklerini ifade etti.

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural ise, “İlçenin ekonomik gelişmesi için ekonominin tüm unsurlarını harekete geçirmek için gayret gösteriyoruz. KOBİ 'ler de ekonominin temel unsurlarından biri. Rekabet eden, üreten, bir KOBİ şart. KOSGEB desteklerinden KOBİ 'lerin daha etkin ve hızlı faydalanması için Odamız bünyesinde sinerji odağının kurulmasını sağladık. Gerek eğitim, gerek destekler konusunda sinerji odağı başarılı çalışmalar ortaya koydu. Bugün de KOSGEB destekleri konusunda bilgiler aktarılacak” dedi.
Kaynak: İHA