Vali Yenigün’den Ptt Başmüdürlüğü’ne Ziyaret

Erzincan Valisi Selman Yenigün, PTT Başmüdürlüğü ve Eğitim Merkezi Müdürlüğünde incelemelerde bulunarak PTT Başmüdürü Metin Ağdaş’tan brifing aldı.

İlk olarak PTT Başmüdürlüğüne giden Vali Selman Yenigün kurum binası önünde PTT Başmüdürü Metin Ağdaş, kurum yöneticileri ve kurum personeli tarafından karşılandı. Ziyarette PTT Başmüdürü Metin Ağdaş PTT olarak yapmış oldukları ve yapılması planlanan faaliyetler hakkında bilgiler verdi.PTT Başmüdürlüğünü ziyaretinin ardından Vali Selman Yenigün, İl Çevre yolu üzerinde PTT Erzincan Eğitim Merkezinde incelemelerde bulundu.

İncelemelerde eğitim merkezi hakkında Vali Yenigün 'e brifing veren PTT Başmüdürü Metin Ağdaş; “Başmüdürlüğümüze bağlı olarak 28 Kasım 2011 tarihinden itibaren hizmet vermeye başlayan Erzincan PTT Eğitim Merkezi Müdürlüğü, 5 bin 287 metrekare kullanım alanı ile 60 kursiyer kapasiteli, 6 derslik sınıfı kapasitelidir. Eğitim Merkezi Müdürlüğünün konferans salonu, idareci ve eğitici odaları, yatakhane, yemekhane, derslik sınıfları, dinlenme salonları ile hizmet sunulacaktır.” şeklinde konuştu.Vali Selman Yenigün, PTT 'nin çalışmalarında çağı yakaladığını, sektördeki gelişmeleri anında uygulayarak vatandaşın hizmetine sunduğunu belirterek başarılı çalışmalarının devamını diledi.
Kaynak: İHA