Tem Otoyolu'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı

İstanbul TEM Otoyolu'nda aynı yönde seyreden iki yük kamyonunun karıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı.Otoyoldan tesadüfen geçen bir başka kamyon sürücüsü, kaza yapan sürücünün arkadaşı olduğunu fark edince şaşkınlık yaşadı.

Tem Otoyolu'nda Trafik Kazası: 1 Yaralı
Kaza, gece saat 23.30 sıralarında TEM Otoyolu Seyrantepe mevkisi Ankara istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, Yusuf Y. idaresindeki 67 SE 721 plakalı kamyon, Galatasaray Stadı Türk Telekom Arena'nın hemen karşısında aynı yöne seyreden 59 EU 719 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, kamyon sürücüsü Yusuf Y. araç içinde sıkışarak yaralandı. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaralı sürücüyü kısa sürede araçtan çıkarttı. Yusuf Y., ambulansla Okmeydanı Eğitim veAraştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bu sırada otoyoldan tesadüfen kamyon sürücüsü Şenol Yavuz, kazaya karışan sürücünün arkadaşı Yusuf Y. olduğunu fark edince şaşkınlık yaşadı. Yük almak için Gebze'ye giderken yolda kaza yapan kamyonun arkadaşına ait olduğunu fark edince duran Yavuz, kaza yapan kamyondaki arkadaşına ait malzemeleri topladı

Şenol Yavuz, 'Ben de tesadüfen denk geldim Arkadaşım Topkapı'dan Kağıthane'ye yük almak için çıkmıştı. Boştu ' dedi. Yavuz, arkadaşının durumunun iyi olduğunu, kendisinim de yük almak için Gebze'ye hareket ettiğini söyledi. Bir süre kamyonun başında bekleyen Yavuz, daha sonra hastaneye giderek arkadaşının durumu hakkında bilgi aldı.
Kaynak: İHA