Rıdvan Özden'in Eşinden 'Mezar Daha Önce Açılmış' İddiası

İstanbul'daki mezarının açılmasına karar verilen Mardin eski Jandarma Alay Komutanı Albay Rıdvan Özden'in eşi Tomris Özden, "Mezar daha önce açılmış" iddiasında bulundu.

Rıdvan Özden'in Eşinden 'Mezar Daha Önce Açılmış' İddiası
Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile 'Faili meçhul cinayetler ' soruşturması kapsamında otopsi raporu alınması için İstanbul'daki mezarının açılmasına karar verilen Mardin eski Jandarma Alay Komutanı Özden'in Edirnekapı Şehitliği'ndeki mezarının bugün açılması bekleniyor. Mezarlıktaki hazırlıklar sürerken, Rıdvan Özden'in eşi Tomris Özden, avukatı Bülent Demir ile birlikte elinde çiçekle mezarlığa geldi. Çiçeği mezara bırakan Tomris Özden, 'Bu mezar açılmış ' iddiasında bulunarak, mezarınmermerlerini eliyle oynattı. Mermerlerin yere düşmesi üzerine büyük bir şok yaşayan Tomris Özden, 'Ben buraya sürekli geliyorum. Bu mezar açılmış. Burada böyle bir şey yoktu ' diyerek tepki gösterdi. Avukat Bülent Demir de, Tomris Özden'in bahsettiği bağlantı noktalarını göstererek, 'Gördüğünüz burada oynamalar olmuş. Bende de şüpheler oluştu şu an ' dedi

Savcının gelmesinin ardından Özden'in mezarı açılacak. Tomris Özden'in iddia ettiği gibi mezarın daha önce açılıp açılmadığı da belirlenmiş olacak.
Kaynak: İHA