Kartal'da Rehine Operasyonu

Kartal'da Süleyman K., henüz bilinmeyen bir neden dolayı tartıştığı mahalleden tanıdığı iki kişiyi rehin aldı.

Kartal'da Rehine Operasyonu
Kartal'da Süleyman K., henüz bilinmeyen bir neden dolayı tartıştığı mahalleden tanıdığı iki kişiyi rehin aldı. Ölümle tehdit ettiği arkadaşlarından Bülent A.'yı silahla yaralayan Süleyman K., bir anlık dalgınlığından yararlanan polis tarafından gözaltına alındı.
AYAĞINDAN VURDU

Kartal Orhantepe Mahallesi Tunç Sokağı'nda saat 17.45 sıralarında meydana gelen olay iddialara şöyle gelişti: Annesiyle yaşadığı ve uyuşturucu madde bağımlısı olduğu ileri sürülen Süleyman K. (34), binaya ait kömürlükte mahalleden tanıdığı Bülent A. ve M.İ.U ile buluştu. Süleyman K. ve uyuşturucudan sabıkaları olduğu öğrenilen iki arkadaşı arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Süleyman K. arkadaşlarını ölümle tehdit etti. Bir süre sonra da Bülent A.'yı ayağından silahla vurdu.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelerek çevreyi güvenlik çemberine alan polisler, kömürlükteki Süleyman K.'yı yaklaşık bir saat ikna etmeye çalıştı. Uğraşlarından bir türlü sonuç alamayan polis, Süleyman K.'nın bir anlık dalgınlığından yararlanıp etkisiz hale getirdi. Gözaltına alınan zanlı Asayiş Büro Amirliği'nde götürüldü. Olayda yaralanan Bülent A. ise ambulansla kaldırıldığı Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.