Has Partili Kadınlar Çay Toplantısında Buluştu

Halkın Sesi Partisi (HAS) Salihli İlçe Teşkilatı kadın kolları üyeleri tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya geldiler.

Has Partili Kadınlar Çay Toplantısında Buluştu
Türkeli Parkı 'nda bir araya gelen bayanlar ön yargıya değil, bilgiye dayanan siyaset yapacaklarını ifade ettiler. Toplantıya HAS Parti İl Başkanı Hüseyin Alkan, HAS Parti İlçe Başkanı Bahattin Arvasi ve kadın kolları üyeleri katıldı. HAS Parti Salihli Kadın Kolları Başkanı Gülercan Sipahi yaptığı konuşmasında, 'Bugün burada kadın kolları olarak toplanmamızın nedeni, tanışmak ve hepimizin birbiriyle kaynaşmasıdır. Dünya, ülkemiz ve şehrimizde yaşananların ana değişimleri siyasi yapılanma ve oluşumlardır. Siyasi yapılanmanın en önemli mihenk taşları olup, çoğumuzun eşi Has Parti ilçe yönetiminde ya da üyelikleri bulunmaktadır. Siyaset erkek ve kadının eşit olarak temsil olduğu, çalışıldığında başarı olur. Eşlerimizle ülkemizde, şehirde yaşanan sorunların dili, yüreği olarak ne bir adım geride ne bir adım önde hep beraber omuz omuza, aynı safta ve el ele çalışmak, hizmet için varız. Bugünkü zihniyetteki yöneticiler insanlık için ayrılan kaynakları gücü elinde bulunduran bir gurup tarafından kullanılmaktadır. Biz Ülkemizde hakim olan bu düşünceyi kaldırmak istiyoruz. Siyaset anlaşımımız yakın hedefler değil yüksek idealler için siyaset yapmaktır. 'dedi.

Ön yargıla değil, bilgiye dayanan siyaset yaptıklarını belirten Sipahi, 'Sorunların yerinde görülmesi ve çözüme ulaştırılmasında yüz yüze iletişimin sağlanması amacıyla tüm organizasyonlarda yanımızda olmanız, amaca ulaşmada en önemli faktör olacaktır. Bunun için önce bireysel olarak kendimizi istediğimiz ve özlemini duyduğumuz Türk kadını modeline uygun geliştirmekteyiz. Kadınlarımızın siyasette yeri daima en yüksek olmalıdır. Ülkeye hizmetinde yerimizi almalıyız. Geleceğin Başbakanı olarak gördüğümüz HAS Parti Genel Başkanımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş 'a Kadın Kolları olarak destek verip, çok çalışmalıyız 'diye konuştu.
Kaynak: İHA