Başkan Alıcık’ın Eğitime Desteği Sürüyor

2010-2011 eğitim öğretime 17 öğrenci ile başlayan Nazilli Zübeyde Hanım Anaokulu, büyük bir başarı sağlayarak kısa sürede 100 öğrenciye ulaştı.

Başkan Alıcık’ın Eğitime Desteği Sürüyor
Geçtiğimiz yıl Nazilli Lisesi bahçesinde bulunan 50. yıl binasının tadilat edilerek anaokuluna dönüştürülmesiyle hizmete açılan okul eğitim kadrosu ile başarılara imza atıyor. Öğrencileri uygulamalı ziyaretlerle meslek eğitimi vermesi ile tanınan anaokuluna Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık 'tan da büyük destek geliyor. Okulun Bahçe düzenlemesi, kalorifer kazanı ve Atatürk Büstü yapılmasını sağlayan Başkan Alıcık, protokolle yapılan son ziyaretinde de çocuklar için oyun parkı sözü verdi.

AK Parti Aydın Milletvekili A.Gültekin Kılınç, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İsabeyli Belde Belediye Başkanı B.Kuvvet Erim, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Akkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan ve Nazilli Ticaret Odası Başkanı Tacettin Pirinç 'in ziyaret ettiği Zübeyde Hanım Anaokulu 'nda okulun ihtiyaçlarını anlatan Okul Müdürü Hicran Toprakçı 'ya sevindirici haber Başkan Alıcık 'tan geldi. Okul 'a birçok hizmet sağlayan ve destek veren Alıcık, oyun parkı sözü vererek öğrencileri de mutlu etti

Kısa zamanda öğrenci mevcudunun 100 öğrenciye ulaşmasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Nazilli Zübeyde Hanım Anaokulu Okul Müdürü Hicran Toprakçı; “Bu başarıyı elde ettiğimiz süreçte bize her konuda destek veren Sayın Milletvekilimiz Gültekin Kılınç 'a, Kaymakamımız Mehmet Okur 'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Faruk Ercan 'a ve özellikle Belediye Başkanımız Haluk Alıcık 'a çok teşekkür ederiz. Belediye Başkanımız okulumuzun birçok eksiğini giderdi ve bizlere destek oldu. En büyük eksiğimiz bahçemizde bir oyun parkı bulunmamasıydı. Çocuklarımız bu konuda bizlerden çok istekte bulunmuştu. Başkanımızın park için de destekçi olması eğitime verdiği önemi gösteriyor. Kendisine çocuklarım ve okul yönetimim adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Kaynak: İHA