Ameliyet Parası İçin Yardım Topluyor

2004 yılından beri beyninde tümör olan, konuşma özürlü ve epilepsi hastalığının pençesinde bulunan ve tedavisini Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde sürdüren üç çocuk babası Resul Güllüoğlu, bu hastalıktan kurtulabilmesi için gerekli olan ameliyat masraflarını bulabilmek için il il gezerek yardım toplamaya çalıştığını belirtti.

Ameliyet Parası İçin Yardım Topluyor
Babasını 4 sene önce kaybeden ve aynı zamanda 3 çocuk babası olan Güllüoğlu, hayati önem taşıyan bir hastalığa maruz kaldığına yönelik Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nden rapora sahip olduğunu belirtti.

Konuşma özürlü, beyninde tümör olan ve aynı zamanda epilepsi hastası olan, Hastalıktan kurtularak ailesine bakmak istediğini belirten Güllüoğlu, 'Şu anda aileme bakamıyorum. Bu hastalıktan kurtulmam için ameliyat olmam şart. Ameliyat içinde 7 bin 500 TL'ye ihtiyacım var. Bu paranın bir kısmını toparladım ancak geri kalan parayı temin için hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyorum. İl il gezerek para toplamaya çalışıyorum. En kısa zamanda ameliyat olarak sağlığıma kavuşmak istiyorum ' dedi.
Kaynak: İHA