Barış Manço Antalya'da Anıldıantalya

Barış Manço, ölümünün yıldönümünde Antalya'da anıldı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Barış Manço'nun ölümünün yıldönümü dolayısıyla Atatürk Kültür Merkezi'nde anma gecesi düzenlendi.

Geceye katılan Lale Manço, eşi Manço'nun 13 yıl önce hayatını kaybettiğini hatırlatarak, Barış Manço'ya sahip çıkılmasından dolayı teşekkür etti, Lale Manço, ''Barış Manço'nun hepimizin bir abisi ve ailesi olarak kalplerimizde yer alması beni çok mutlu etmektedir'' dedi.

Barış Manço'nun oğlu Doğukan Manço da yılların çok hızlı geçtiğini belirterek, insanların Barış Manço'yu unutmak yerine daha çok özlediğini söyledi. Barış Manço'nun hayatı boyunca herkesi sevgiyle, saygıyla kucakladığını ve Türkiye'de önemli bir değere sahip olduğunu ifade eden Manço, küçük çocukların onun şarkılarıyla büyüdüğünü kaydetti. Manço, ''Türk halkının Barış Manço'yu benimsemesi ve tanıması bizim için gurur vericidir'' diye konuştu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Cemal Öcal, Manço ailesine katılımlarından dolayı teşekkür etti ve çiçek verdi.

Gecede, Barış Manço'nun hayatından kesitler gösterildi ve Kurtalan Expres Grubu, Barış Manço'nun şarkılarını seslendirdi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği gecede Barış Manço'nun fotoğrafları da sergilendi.
Kaynak: AA