ÇSM, Üç Virtüözü Ankaralılarla Buluşturdu

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi, Türkiye turnesine çıkan Vietnamlı Gitarist Thu Le, Japon kemancı Maya Yoshida ve ülkemizin yetiştirdiği genç klasik gitaristlerinden Begül Erhan'a ev sahipliği yaptı.

ÇSM, Üç Virtüözü Ankaralılarla Buluşturdu
Gitar Eğitim Atölyesi'nde bir araya gelen genç sanatçılar, ortaklaşa yürüttükleri sanatsal bir projeyi paylaşmak için 20 ilde konser verecekler. Türkiye'de olmaktan mutlu olduklarını ifade eden Vietnamlı Le ve Japon Yoshida, bir yandan sanatsal çalışmalarını paylaşırken, diğer yandan da Türkiye'nin kültürel birikimlerini tanımak istediklerini ifade ettiler.

ÇSM'yi dolduran sanatseverlere üç bölüm halinde 'Klasik Gitar Keman Resitali ' sunan sanatçılar, Latin Amerika'dan İspanya'ya Türkiye'den Vietnam'a, Japonya'ya bir müzik yelpazesi sundular. Sanatçılar, 25 Mart'a dek sürecek turnelerinde 20 ilde, çok sayıda mekanda sanatseverlerle buluşacak.
Kaynak: İHA