Bursa Hkmo Şubesi'nde Ufuk Ay Güven Tazeledi

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 11.Olağan Genel Kurul Toplantısı’ndaki seçimleri Ufuk Ay’ın listesi kazandı. Ufuk Ay, 243 oyla yeniden başkanlığa seçilirken rakibi İlyas Kara 119 oy aldı.

590 üyesi bulunan Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi 'nin seçimlerinde 339 üye oy kullandı.

Seçimler sonucu Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu, Ufuk Ay (243), Ali Faruk Çolak (227), Ahmet Ergin Muşlu (218), Kubilay Öksüz (232), Hüdai Çaltı (205), Atilla Yurttaş (197) ve Hüseyin Serkan Bulut (211) 'dan oluştu.
Seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Ay, “Sonuçlar tüm üyelerimize hayırlı olsun. Geçmiş dönem yönetimlerde ve seçim dönemimizdeki ziyaretlerde üyelerimizin sorunlarını biliyoruz. Yine üyelerin desteği ile sorunların çözümü için çalışacağız. Bursa kentine ve Odamıza bağlı olan illerdeki kent sorunlarına karşı duyarlı bir yönetim sergileyeceğiz” dedi.
Başkan Ay, kentsel dönüşüm, coğrafi bilgi sistemleri konularında kongreler ve toplantılar düzenleyeceklerini de sözlerine eklerken, “İnşaat sektörüne yönelik harita uygulama sorumluluğu projelerinde çıkan sorunlar için öncelikle şube bazında sonra da Genel Merkez ile birlikte çalıştay düzenleyeceğiz. Üyelerimizin önümüzdeki dönmemde de çalışmalarımıza katkı koyacağına inancımız tamdır” şeklinde konuştu.