Bakan Eroğlu'dan Chp'ye Kongreli Gönderme

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Denizli'de katıldığı merkez ilçe kongresinde CHP'ye göndermede bulunarak, "CHP'liler nasıl kongre yapılır diye kılık değiştirerek buraya gelseydi" dedi.

Bakan Eroğlu'dan Chp'ye Kongreli Gönderme
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, bir dizi açılışlara katılmak üzere Denizli'ye geldi. İlk olarak DSİ 212.Şube Müdürlüğü'nün açılışını yapan Veysel Eroğlu, daha sonra Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda Denizli Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin düzenlediği Ege Bölgesi Gençlik Şurası'na katıldı. AK Parti Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Mehmet Yüksel, Bilal Uçar ve Nurcan Dalbudak, Belediye Başkanı Osman Zolan ve çok sayıda davetlinin katıldığı toplantıda konuşan Bakan Eroğlu, '2023hedefine gençlerle varacağız. Benim gencim, dünyadaki gençlerden daha zeki ve gayretlidir. Bu gençlerle ABD'yi de Almanya'yı da geçeceğiz ' dedi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, daha sonra AK Parti Denizli Merkez İlçesinin 4.Olağan Kongresine katıldı. EGS Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye geniş katılım oldu. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı kongrede, bazı partililer oturacak yer bulamadı. Aday olmayan Merkez İlçe Başkanı Uğur Erdoğan'ın açılış konuşmasıyla başlayan kongrede daha sonra Denizli milletvekilleri söz alarak birer konuşma yaptı. AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Türk Dil Kurumu'nda yer alan faşistkelimesini okuyarak, 'Onun için Türkiye'de en büyük ve tek faşist parti CHP'dir. Biz bu milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz ' dedi.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ise, Denizli'ye ve ülkeye yapılan hizmetleri anlattı. Denizli'nin kendileri için ayrı bir önem taşıdığını ve hizmet noktasında hiç bir fedakarlıktan kaçınmadıklarını söyleyen Eroğlu, Denizli'ye 23 yeni gölet müjdesi verdi. Sağlıktan eğitime, ulaştırmadan barajlara kadar yapılan hizmetleri anlatan Eroğlu, konuşmasının son bölümünde CHP'ye kongre göndermesinde bulundu. Bakan Eroğlu, partililerin kongreye yoğun ilgi gösterdiğini ve saatler geçmesine rağmen coşkununsürdüğünü belirterek şöyle konuştu: 'CHP Genel Merkezi nasıl kongre yapılır diye keşke kılık değiştirerek buraya gelseydi. Coşku bu, heyecan bu, kongre bu. Tahmin etmiyorum ki, CHP'nin genel merkezi alakalı kongresi bu kadar coşkulu olsun. Çünkü, bizde heyecan var. Ülkenin geleceğine inanıyoruz. Milletimize güveniyoruz. Milletimize hizmet aşkıyla yanıp tutuşan bir başbakanımız var. Dünya lideri bir başbakanımız var. Hedef 2023 Türkiye hazır, Denizli hazır 'Konuşmasının ardından İlçe Başkanı Uğur Erdoğan, Bakan Veysel Eroğlu'na kongreye katılmasından dolayı bir plaket verdi.
Kaynak: İHA