Whitney Houston, Son Yolculuğuna Uğurlanıyor

Ünlü şarkıcı Whitney Houston, New Jersey Eyaleti’nin Newark şehrindeki Yeni Baptist Kilisesi’nde düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanıyor.


Ünlü sanatçı Houston, doğduğu ve küçükken şarkı söylediği Yeni Baptist Kilisesi 'nden uğurlanırken birçok hayranı ise kiliseye uzak yerlerde cenaze töreninin bitmesini bekledi. Kiliseye yakın bütün sokakları kapatan polis, sıkı güvenlik önlemleri aldı. Sanatçının sabahın erken saatlerinde gelen hayranları, kiliseye üç sokak uzak yerlerde sanatçının fotoğraflarının basılı olduğu tişörtleri giyerek sevgi gösterisinde bulundu. Günler öncesinden kilisenin önünü balon ve çiçeklerle dolduran Whitney hayranları, bugün de sanatçının şarkılarını söyledi.

Newark şehrine 4 saat mesafede bulunan Maryland Eyalati 'nden gelen Kevin Russell, “Whitney 'i önceden tanıyordum. Onunla geçirdiğim zamanı özledim. Whitney, seni çok özleyeceğiz. ' sözleriyle duygularını dile getirdi.
Yerel saatle 12.00'ye doğru Hostoun ailesinin kiliseye girmesi ile cenaze töreni başladı. Törene, Houston'ın çok sayıda yakını katılırken, Bodyguard filminde birlikte rol aldığı Kevin Costner da rol arkadaşını son yolculuğunda yalnız bırakmadı.
48 yaşındaki Amerikalı ünlü şarkıcı Houston, geçtiğimiz cumartesi günü Beverly Hilton otelindeki odasında ölü bulunmuştu.

Cenaze töreni devam ediyor.