Sinema Sözü Verdi, Sınıf Başkanı Seçildi

Mardin Kızıltepe İbrahim Özmen İlköğretim Okulu 4/B sınıfında yapılan sınıf başkanlığı seçimi heyecanlı geçti.

Sınıf başkanı adayı Cansu Delal Omay, seçimi kazanması halinde öğrencileri sinemaya götürme sözü verdi. Yapılan seçimden sonra diğer adayları geriden bırakarak başkan seçilen Omay, verdiği sinema sözünü tutarak öğrencileri sinemaya götürdü.

Omay, arkadaşlarını, ilçede bulunan sinemaya götürerek, son günlerde vizyona giren İstanbul 'un fethini anlatan 'Fetih 1453 ' filmini izledi.

Sınıfta başka başkan adaylarının da bulunduğunu ifade eden Omay, ancak sinema vaadinde bulunduktan sonra seçimin daha da heyecanlı olduğunu söyledi. Omay, ”Sınıf başkanı seçildiğim için arkadaşlarımı sinemaya getirdim. Onlara söz vermiştim. Beni başkan seçtikleri için çok teşekkür ediyorum onlara. Çok mutlu oldum. Sınıfımızda başka adaylar da vardı. Ama ben sinemayı ortaya koyunca hepsi heyecanlanıp beni seçmek istedi.” şeklinde konuştu.

Öğrenci Berfin Bozkurt ise “Arkadaşımın başkan olduğuna çok mutluyum. Onu çok tebrik ediyorum. Çok mutluyum. Onu başkan seçtiğimiz için bizi sinemaya getirdi. Ona çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Nazlıcan Argad da ”4/b sınıfından geliyorum. Arkadaşım Cansu Delal Omay sınıf başkanı seçildi. Hepimiz onu seçtik, onu çok sevdiğimiz için. Bir de çok çok tebrik ediyorum. O da bizi sinemaya getirdi ve biz Fetih filmini izleyeceğiz. Ona da çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.