Orçun'un Göbek Dansı Twitter'i Salladı

Kahkahaların havada uçuşacağı “Yalan Dünya” bu hafta da güldürmeyi başardı.

Orçun'un Göbek Dansı Twitter'i Salladı
Kanal D ekranlarında yayınlandığı günden bugüne fenomen haline gelen Yalan Dünya dizisinde, pavyon şarkıcı Tülay Ankaralı Turgut'un'Bak yakalarsam tık tık'şarkısını seslendirdi. Selahattin, Tülay ve Orçun'un şarkı eşliliğinde ettiği dans ise diziye damgasını vurdu.

ORÇUN'DAN GÖBEK ŞOV

Orçun babasını Tülay 'ın evinde yakalar çalan müziğe ayak uyduran Orçun göbek atmaya başlar. Orçun, babası ve Tülay'ın Ankaralı Turgut'un oyun havası eşliğindeki göbek şovu ise Twitter alemini salladı.

KÜÇÜLDÜKÇE KÜÇÜLDÜLER
Nurhayat, Deniz 'den kurtulmak için yeni bir plan yapıyor ve pırlanta yüzüğünü bilerek onların evinde düşürüyor, sonra da yüzüğü onun aldığını ima etti. Pırlanta yüzüğünü bilerek onların evinde düşürdü. Yüzük Orçun sayesinde tesadüfen ortaya çıktı. Hırsızlıkla suçlanan Deniz 'in suçsuz olduğu ortaya çıkar ve Deniz'i evden attırmak isteyen Nurhayat, Gülistan ve Rıza'nın annesi oldukça küçük duruma düştü.

HALİL SEZAİ SÜRPRİZİ

Cuma akşamları ekranda kahkaha fırtınaları estiren “Yalan Dünya” da Halil Sezai sürprizi yaşandı. Şarkılarıyla herkesi kendinden geçiren Hali Sezai Yalan Dünya'ya bu hafta konuk sanatçı olarak katıldı. Halil Sezai'nin sahne aldığı Yalan Dünya'da bu kez müzik ziyafeti de vardı. Diziye konuk olan Halil Sezai, dizinin içerisinde bazı espriler ile anılarak birkaç sahnede daha yer aldı.

BEYAZ GAZETE