Kumkapı'da Araç Denize Uçtu

Kumkapı sahilinde park halindeki otomobil, hareket ederek denize düştü.

Araçtaki 2 genç, sahil tarafında bulunan çalışanlar ve vatandaşlar tarafından denizden çıkarıldı.

Olay, dün akşam saat 23.00 sıralarında Kumkapı sahilinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Tuğba Demirağaç ile Ahmet Korkmaz park halindeki otomobilin içerisinde oturduğu sırada araç aniden hareket ederek denize düştü. Sahil kenarında otomobillere çay servisi yapan Gökhan Saydam ve arkadaşları, denize düşen otomobildekileri kurtarmak için seferber oldu. Saydam ve arkadaşları, iki genci buz gibi sudan çıkardı.

İki gencin sık sık sahile gelerek araç içerisinde çay içtiklerini belirten Saydam, 'Denize düşen araçtaki kişiler sürekli sahilde çay içmeye geliyorlardı. Bugün ise hiç çay içmediler. Araç büyük bir gürültü ile denize düştü. Şahıslar otomobilin camından kendi imkanlarıyla çıktıktan sonra çırpınmaya başladılar. Bu sırada çevrede bulunan vatandaşlar denize atlayarak çırpınan iki sevgiliyi denizden çıkarttı. Alkol alıp almadıklarını bilmiyorum 'dedi.

Denizdeki aracın yerinin belirlenmesi için İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Deniz Limanı Şube Müdürlüğü'nde görevli polisler su yüzeyinden genel bir arama çalışması yaptı. Otomobilin sudan gündüz saatlerinde çıkartılacağı öğrenilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA