İhtiyaç Sahipleri İçin Kardeş Aile Projesi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde ihtiyaç sahibi aileleri belirlemek ve bu ailelerin ihtiyaçların giderilmesi konusunda çözümler üretmek amacıyla oluşturulan Manavgat Kaymakamlığı Yoksullukla Mücadele Komisyonu, ihtiyaç sahibi ailelere yardım amacıyla Kardeş Aile Projesi başlatıyor.

İhtiyaç Sahipleri İçin Kardeş Aile Projesi
Manavgat Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) öncülüğünde Manavgat Belediyesi Kültür İşleri Müdürü Halis Akkaya, Manavgat Kaymakamlığından Emine Öz, Milli Eğitim Müdürlüğünden Musa Yavuz, Manavgat Girişimci İş Adamları Derneği'nden (MAGİAD) Mehmet Ünal, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Yardımcısı Hasan Öz, MATAB Birlik Müdürü Rayhan Ekici, MATSO'dan Ali Özel'den oluşan Yoksullukla Mücadele Komisyonu, Akdeniz Üniversitesi Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hacer Sert başkanlığında toplandı.Toplantının açılışında konuşan Manavgat Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Hacer Sert, Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu'nun talimatları doğrultusunda kurulan Yoksullukla Mücadele Komisyonunun belirli dönemlerde toplantılar yaptığını belirtti.

Doç.Dr. Sert, “Bizim en çok önem verdiğimiz madde kardeş aile projesi, bir de şu an belediyede açılan sosyal market ve MATAB'ın gerçekleştirdiği Birlik Bahçesi projesiydi. Onun dışında yoksullarla dayanışma haftasında bir faaliyet ya da o haftanın hatırlanması amacından yola çıkarak bir kermes hazırladık. Şimdi bu toplantıda da kardeş aile projesini gündeme geçireceğiz. Ve önümüzdeki ay içerisinde bu projenin uygulanması konusunda Manavgat Belediyesine ve Manavgat Kaymakamlığına dileklerimizi ileteceğiz” dedi.
Kaynak: İHA