Cihan Haber Ajansı Gündemi

18 Şubat 2012 Cumartesi Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, İstanbul’da işadamı İbrahim Cevahir’in oğlunun düğününe katılacak. (20.30)

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, İstanbul 'da Hilye-i Şerif sergisinin açılışını yapacak.(14.00)

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığı 'nın Ankara 'da ATO Kongre Salonu 'nda düzenleyeceği Uluslararası Öğrenci Buluşmaları 'na katılacak. Bozdağ akşam da İstanbul 'da Esenler Yozgatlılar Derneği tarafından düzenlenen 'Arabaşı Şöleni 'ne katılacak. (10.00-18.30)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu milletvekilleriyle parti genel merkezinde bir araya gelecek. (11.00)

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Antalya'da, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu'nun Genel kuruluna katılacak.(13.30)

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Eğitim Bir Sen 'in Kızılcahamam Asya Termal Otel 'de düzenleyeceği Vefa Buluşması ve M. Akif İnan Hatıra Yarışması 'nın ödül törenine katılacak. (10.00)

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, 'birsilgibirkalem.org ' adlı internet sitesinin yöneticilerini İstanbul 'da kabul edecek.(13.30)

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Trabzon 'da, AK Parti Trabzon İl Gençlik Kollarınca düzenlenen, ''Demokratikleşen Türkiye'de Siyasi Hareketler'' konulu konferansa katılacak. (12.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay Kayseri 'de, '2023 Türkiye Vizyonunda Kayseri Turizmi' konulu konferansa katılacak. (10.00)

Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan Mersin 'de, Mersin Sanayici ve İşadamları Derneğinin genel kurulu ile Yapı Müteahhitleri Derneğinin geleneksel 1. yıl toplantısına katılacak. (11.00)

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Van 'da, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu ile Deprem Sonrası Kalkınma Programı Genişletilmiş İstişare Toplantısına katılacak. (11.00-15.00)

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu Afyonkarahisar 'da, Türk Dünyası Belediyeler Birliği toplantısına iştirak edecek. (10.00)

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Konya 'da, çeşitli tören ve açılışlara katılacak. (09.35)

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Masum Türker, DSP İzmir İl Başkanlığı'nda basın toplantısı düzenleyecek. (15.00)

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Ankara 'da Demokrasi Birlik Vakfı 'nda 'Bürokratik Cumhuriyetten Demokratik Cumhuriyete Türkiye ' konulu konferans verecek. (17.00)

YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, İstanbul, Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'deki devlet üniversitelerinin rektörleri ve öğrenci konseyi başkanlarıyla İstanbul 'da bir araya gelecek. (10.00)

Bölgesel Gençlik Kurultayı Bursa'da başlıyor. Eskişehir, Yalova, Bilecik, Kütahya, Balıkesir kurum ve kuruluşların temsilcileri, STK'lar, gençlik gönüllüleri ve temsilcileri ile gençlik kulüpleri olmak üzere toplam 300 katılımcı çalıştaya iştirak edecek. (09.30)

Rusya 'nın başkenti Moskova 'da 6 'ıncısı düzenlenen “Mevlid en Nebi-2012” programında Hz. Muhammed 'in (s.a.v) doğum günü büyük coşkuyla kutlandı. Rusya Müftüler Konseyi 'nin organize ettiği kutlamaya, yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Moskova

Uluslararası Valdai Kulubü 'nün Rusya 'nın Soçi şehrinde düzenlediği 'Arap Dünyası 'nda Dönüşüm ve Rusya'nın Çıkarları ' konulu toplantıya; Türkiye 'den eski başbakanlardan Mesut Yılmaz ve Dışişleri eski Bakanı Yaşar Yakış da katılıyor. Soçi

SPOR
Basketbolda Spor Toto Türkiye Kupası, Banvit-Beşiktaş Milangaz final maçıyla sahibini bulacak. Karşılaşmayı Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da izleyecek. (15.00)

Bank Asya 1. Lig'de 22. hafta maçları Kayseri Erciyesspor – Karşıyaka, Gaziantep Büyükşehir Belediye – Akhisar Belediye ve Kasımpaşa – Çaykur Rizespor karşılaşmalarıyla başlayacak. (13.30 / 16.00 / 19.00)

Spor Toto Süper Lig'de 27. hafta maçlarına Ankaragücü – Samsunspor, Medical Park Antalyaspor - Manisaspor ve Fenerbahçe – Sivasspor karşılaşmalarıyla devam edilecek. (13.00/16.00/19.00)