Bayrampaşa'da 'kosova' Semineri

Bayrampaşa Belediyesi, Kosova'nın bağımsızlığının 4. etkinlikleri kapsamında seminer düzenledi. Seminere Kosova Başbakan Yardımcısı Edita Tahiri ve çok sayıda davetli katıldı.

Bayrampaşa'da 'kosova' Semineri
Bayrampaşa Belediyesi, bağımsızlığının 4. yılını kutlayan Kosova için Bayrampaşa Kültür Merkezi'nde seminer düzenledi. Seminere Kosova Başbakan Yardımcısı Edita Tahiri, Ankara Büyükelçisi Bekim Sejdiu, Fenerbahçe Başkan Vekili Nihat Özdemir, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydiner ve çok sayıda davetli katıldı.

Seminer öncesinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Kosova Başbakan Yardımcısı Edita Tahiri, 'Semineri düzenledikleri için Bayrampaşa Belediyesi'ne teşekkür ederim. Bizim Kosova olarakamacımız Avrupa Birliğine ve NATO'ya girmektir. Bu konuda Türkiye'nin desteğine ihtiyacımız var. Kosova olarak Türkiye'nin şimdiye kadar bize verdiği katkılardan son derece memnunuz. Türkiye gerek ekonomi gerek kültür gerekse gelişimde ve en önemlisi bağımsızlığımızda bize büyük destek verdi bunun için teşekkür ederim ' dedi

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydiner de, 'Kosova bizim için çok önemli. Balkanların merkezinde bir yer. Kosova şanlı ecdadımızın bıraktığı bir mirastır. Biz Bayrampaşa ve Türkiye olarak bu mirasa sahip çıkıyoruz. Bağımsızlıklarının sevincini paylaşıyoruz ' şeklinde konuştu.
Kaynak: İHA