Thk Simav’dan Eski Yöneticilere Şükran Plaketi

Türk Hava Kurumu (THK) Simav Şubesinin yeni yöneticileri, 87.kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında bir araya geldikleri eski yöneticilere şükran plaketi takdim ederek vefa örneği sergiledi

Thk Simav’dan Eski Yöneticilere Şükran Plaketi
Duygusal anların yaşanmasına neden olan THK Simav 'ın Barboros Caddesi üzerindeki hizmet binasında düzenlenen plaket takdim törenine katılan Başkan Mehmet Uzun ile yönetim kurulu üyesi Mustafa Saltık, Muhsin Mutlu ve Sayman Suzan Benlisoy, kuruma 16 yıldır başkanlık eden İsmail Teke ve eski yöneticilerden Arif Koçak, Hüseyin Ulusçu ve Cemal Başkurt 'a Genel Merkez tarafından gönderilen şükran plaketlerini takdim etti.

Törende THK 'nın diğer yöneticileri de hazır bulundu.Eski yöneticilerden devraldıkları hizmet bayrağını daha yükseklere dikmeyi hedeflediklerini ifade eden THK Simav Şube Başkanı Mehmet Uzun, “Gözünüz arkada kalmasın. Simav THK, bundan böyle yeni hedeflere doğru emin adımlarla yol almaya devam edecektir” dedi.THK Simav olarak ilçede et entegre tesisi kurmayı planladıklarını ifade eden Uzun, “Kurum olarak kurban bayramlarında vatandaşımızın kurbanlarını deri karşılığı kesip parçalara ayırdıktan sonar kendilerine teslim etmek istiyoruz. Bu işe yarayacak tesisimiz diğer günlerde kasaplara da hizmet sunacak. Simav Hayvan pazarına gelen alıcı ve satıcılarda isterlerse bu tesisimizden yararlanabilecekler” dedi.Bu hususta hazırladıkları projeyi Türk Hava Kurumu Genel Merkezine sunduklarını dile getiren Uzun, projenin uygun görülmesi halinde hayata geçirmeye hazır olduklarını kaydetti.
Kaynak: İHA