Simav’da Kar En Çok Çocuklara Yaradı

Kütahya Simav’ı etkisi altına alan yoğun kar yağışı en çok çocukları sevindirdi.Kendilerini sokağa atan çocukların bir kısmı kartopu oynarken bir kısmı da ellerine geçirdikleri plastik leğen ve çuvallarla yüksek kesimlerden aşağılara doğru metrelerce kaymanın keyfini çıkardı.

Simav’da Kar En Çok Çocuklara Yaradı
Simav 'da okulların yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle bir günlük tatili fırsat bilen çocuklar karın keyfini çıkardı.Dondurucu soğuğa rağmen kendilerini dışarı atan çocukların bir kısmı ellerine geçirdikleri plastik leğenler ve eski çuvallarla yüksek kesimlerden aşağılara doğru metrelerce kayarken bir kısmı da kendi aralarında kartopu oynamayı tercih etti.

Karla oynamayı çok sevdiklerini dile getiren minikler, “Okullar bir günlüğüne tatil oldu. Ardından iki gün hafta sonu tatilimiz var. Üç gün boyunca karın keyfini çıkaracağız. Arkadaşlarımızla buluştuğumuz şehrin Cuma, Karşıyaka ve Yeni ve Kekliktepe Mahalleleri gibi yüksek kesimlerinde kayarak karın keyfini çıkarıyoruz. Üşüsek de kartopu savaşı yapmayı seviyoruz ' dedi.
Kaynak: İHA