'Gemlik'e Veda Etmiyorum'

Bursa İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevine getirilen Gemlik Kaymakamı Bilal Çelik, Belediye Başkan Vekili Refik Yılmaz’ı ziyaret etti.

'Gemlik'e Veda Etmiyorum'
Gemlik 'e veda etmediğini ifade eden Kaymakam Bilal Çelik, “Gemlik 'i de içine alan daha geniş bir hizmet sahasının başına getirildim. Gemlik bende çok derin izler bıraktı. Gemlik 'i ve Gemliklileri çok sevdim. Gemlik 'ten ayrılmam veya bir veda söz konusu olamaz. Tersine bu güzel ilçeyi de içine alan ve daha geniş hizmet verebileceğim birimde çalışacağım. Gemlik çok güzel işlere, yatırımlara layık bir ilçedir. Ben de çalışmalarımı devam ettireceğim. Gemlik 'ten kopmayacağım” dedi.

Çelik 'in kısa sürede çok ve büyük hizmetler yaptığını dile getiren Yılmaz, “Sayın kaymakamımızın ayrılmasına çok üzüldük. Ancak sadece Gemlik 'e değil, Bursa 'nın 17 ilçesine birden hizmet verecek olmasına da sevindik. Özel idare hizmetlerinde de başarılı olacağına inanıyoruz. Gemlik özel idareden daha fazla yardım ve yatırım alacak. Kaymakamımıza ilçemize verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Kaynak: İHA